Home ContactLauraineExposities Epoxy Art Fluid Art Mixed Media ArtNeuro Art Aquarellen Acryl Plateaus en schalen

Over Lauraine

Mijn kunst is zoveel meer dan alleen verf op een doek.

Het is je mogelijk al opgevallen dat mijn kunstwerken qua stijl en materiaalgebruik heel verschillend zijn. Soms lijkt het wel alsof ze door verschillende handen zijn gemaakt. Dit is niet zonder reden.

Al mijn kunst wordt energetisch doorgegeven. Het zijn letterlijk opdrachten vanuit hogere dimensies (energieën). Ik kan deze alleen ontvangen als ik zelf helemaal kalm en in balans ben. Soms zijn deze opdrachten zo gedetailleerd dat ik meteen weet wat ik moet gaan maken en met welke materialen/technieken ik moet gaan werken. Wanneer ik zo’n opdracht mag ontvangen is het zaak dat ik hier snel gehoor aan geef. Alles draait dan om de energie die op dat moment aanwezig is. Dit is een intens proces waarin ik geregeld word uitgedaagd. Mijn creativiteit, kennis, ervaring, vertrouwen, doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen worden zeer op de proef gesteld. Er zijn momenten dat ik niet tot nauwelijks kan slapen, ik vind pas rust als mijn kunstwerk klaar is. Tot die tijd zie, hoor en voel ik alleen maar kleuren, vormen en de energie van het werk.

Omdat ik nooit teken- of schilderlessen heb gevolgd, is mijn stijl hierdoor niet beïnvloed. Ik werk puur en alleen vanuit mijn gevoel.

Iedere keer weer verbaas ik mij erover wat mijn handen kunnen en mogen creëren. De band die ik tijdens het werken voel met mijn kunstwerk is zeer intens. Het voelt als een kortstondige liefdesrelatie, want ik weet dat mijn creatie niet voor altijd bij mij zal blijven. Er komt een moment van loslaten.

Mijn kunstwerken zijn gemaakt vanuit pure liefde en met de intentie om te inspireren, te motiveren en te raken. Deze krachtige energie is voor sommige mensen zelfs voelbaar.

Sinds een aantal jaren gebruik ik regelmatig ronde vormen. Deze staan symbool voor de cirkel van het leven en de goddelijke energie die ons allen met elkaar verbindt.

Heeft één van mijn werken jouw interesse gewekt?
Heb je vragen of wil je een bezoekje brengen aan mijn atelier?
Stuur dan gerust een berichtje.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting,
Lauraine

kunst atelier heerlen schilderijen acryl gieten epoxy workshop